Sportcoach

Wist u dat de gemeente Woudrichem een sportcoach heeft? Dat is Mark Pulles. Hij zet zich in voor alle soorten sport in de gemeente. Voor alle basisschoolkinderen en tot aan het sporten met de ouderen in de gemeente. Naast het begeleiden van verschillende activiteiten laat de sportcoach jong en oud kennismaken met verschillende sporten en begeleidt en ondersteunt hij bij het vinden van een passende sportvereniging.

Voor de jeugd

Regelmatig is Mark te vinden in de gymzaal van de basisscholen om gymles te geven. Hier komen de kinderen in aanraking met verschillende sporten en verenigingen, zoals turnen/gymnastiek, tennis, voetbal. Mark weet het zeker: iedereen heeft wel een sport die goed bij hem of haar past! Is de ideale match gevonden en wil iemand er echt mee verder, dan helpt Mark om in contact te komen met de sportvereniging en waar nodig zet hij samen de eerste stappen richting de sportclub.

Naast de gymlessen op school organiseert Mark naschoolse sport op iedere woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Alle basisschoolkinderen uit de gemeente mogen gratis meedoen! In de winter en bij slecht weer wijkt Mark uit naar de sporthal, maar in het mooie seizoen sport hij natuurlijk lekker buiten met de kinderen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente Woudrichem: Sportcoach Mark Pulles